DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

GOURMET CLUB KILIAN - PŘÁTELÉ DOBRÉHO JÍDLA

RESTAURACE U KILIÁNA

   

Jak píšeme na úvodní straně, hospoda U Kiliána se už řadu let stává místem, kde společně slavíme naše narozeniny, podnikové večírky, fotbalová vítězství i prohry, trénují zde naši nadějní šachisté, či jen prostě odpočíváme po náročných pracovních dnech. Historie podniku se začala psát v roce 1994 a sluší se vzpomenout na ty, kteří dohlíželi zejména na dodržování našeho pitného režimu (Mirek, Standa, Honza, Hanka, Jarda, či dnes Ferda s Milanem). První recenzi tak samozřejmě musíme věnovat tomuto podniku.

Jídelní a Nápojový lístek:                                  

Host si může vybrat ze tří druhů piv (Gambrinus, Krušovice, Klášter), kvalita dobrá, pivo vychlazené. 

Pro otrlejší je k mání výběr tradičních destilátů za celkem příznivé ceny. Chválíme zejména míru 5 cl, kdy většina podniků se snaží "jít s dobou" a snižuje míru na 4cl. Naopak menším mínusem je rozlévané nealko, "vyšeptalé" limonády by se podle nás prodávat neměly.

Pro hladovce máme smutné zprávy - na výběr je pouze základní nabídka pochutin (tyčinky, brambůrky, sušenky), bývaly však doby, kdy se bylo možno nasytit utopencem, chlebíčky, či nakládaným hermelínem.

   

Oslavy:

Velkým plusem tohoto podniku je vstřícnost majitele a personálu k uspořádání oslav a večírků. Jelikož je mezi našimi gourmety několik zkušených kuchařů, mají tyto oslavy profesionální úroveň a rozmanitý výběr pokrmů.

Z teplých pokrmů se těší oblibě zejména telecí gulášek, smažené řízečky v sezamovém těstíčku, či teplá šunka s kostí. Na rautovém stole obvykle nechybí variace francouzských sýrů, grilované krevety s koprem a limetkami, variace mořských plodů, plněné vepř. panenky a kuřecí galantiny, nářez pikantních klobásek a výběr minidezertů.

Oslavy jsou plánovány i do budoucna a o novinkách na našich rautových stolech vás budeme informovat.

   

 Vytvořeno službou WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek